9 Eylül 2013 Pazartesi

Iron Man


Iron Man: The Game İndir


Iron Man küçüklerin kahramanı büyüklerin olmak istediği bir süper metal bir robotdu tabi ki içinde insan olan bir robot çizgi romanlarının ardından beyaz perdeye aktarılan ıron man daha çok sevilince oyunu çıkarıldı ardından ikinci filmi,yenilmezlerdeki rolü ile gözümüzde daha da büyüdü hatta 2013’de 3. Filmide gelecek gibi görünüyor.

1.filminin ardından yapılan bu oyun sadece filmi yapılmışken oyunuda olsun denilen yapımlardan bu yapımlar çok fazla heyecan uyandırır.Ancak film ile aynı doğrultuda güzel değil kalitesi,oldubittiye getirilen heyecanımızın körelmesine sebep olabilir.Filmde görmediğimiz bir çok olay ve düşmanla bu oyunda karşılaşıyoruz insan bari konuyu aynı yapar da tam filmden kopmamış olur değil mi?.

Toplam 13 görev bulunuyor ara sahneleride film ile alakasız animasyonlardan oluşuyor.Oyunumuzda yedi açılabilir zırh giysisi ve geliştirmeler bulunuyor.Oyunda değişik bir şey yok kır vur parçala yok et şekilinde devam ediyor.Kısaca görüntüler hiç iç açıcı değil sesler ve müzikler yok gibi ne deyim oynayın gençler oynayın mı? kendiniz bilirsiniz oynayacaklar için iyi eğlenceler dilerim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Göndermek istediğinize emin misiniz? eğer spam küfür içeriyorsa silinecektir.