9 Eylül 2013 Pazartesi

Call of Duty Black Ops 2





Call of Duty: Black Ops 2, bizi günümüze yakın bir geleceğe, 2025 yılına götürüyor. Kısa süre önce çıkan söylentilerde, yeni oyunun günümüzden 15 yıl sonrasında geçebileceği söyleniyordu. Hikaye, ilk Black Ops'un neredeyse 50 yıl sonrasında geçiyor ve biliyor musunuz bu oyun, Black Ops 1'in direkt devamı olarak tasarlanıyor.

Yeni macerada David Mason'ı kontrol edeceğiz. Kendisi, ilk macera yol aldığımız Alex Mason'ın oğlu. Mason, harekete geçmeden önce yaşlı bir adamın yanına uğruyor ve geçmişe dair bilgiler alıyor, zira izleyeceği yol için bu çok önemli. Yaşlı adamdan kastımız, yine ilk oyunda bize yardımcı olan Frank Woods'u ta kendisi. Meğerse Woods ölmemiş. Gerçi bilinmeyen bir kaynak, Woods'un Black Ops 1'in ardından esir hayatı yaşadığını bir raporda ortaya çıkarmıştı. Belki de doğruydu. Black Ops 2'de Woods'tan Raul Menendez hakkında çok önemli bilgiler almalıyız, çünkü Black Ops 2'deki en büyük tehlike o! Menendez kimdir, geçmişte neler yaptı, nasıl yükselişe geçti ve şu an ne kadar tehlikeli? Hepsini öğrenmeliyiz. Bunları bize anlatırken, belki de aynı anda geçmişe dönecek ve Woods'un gözünden yaşananları oynayabileceğiz.


Peki neden 2025 yılındayız, neden bu kadar uzağa gittik?

Treyarch'ın başkanı Mark Lamia, ilk oyunda kullanıcıların akıllarında soru işareti bırakacak çok detayın olduğunu ve bunların cevaplanması için de böyle bir tercihin uygun olduğunu dile getiriyor. Tabii bu, tam anlamda bir bilim kurgu serüveni değil. Zira Black Ops 2'de iki dönem bulunuyor: 1980'lerin Soğuk Savaş dönemi ve gelecekteki Amerika ve Çin'in başrollerini oynadığı yeni bir Soğuk Savaş dönemi.
1980'lerdeki dönemde, Alex Mason'ı kontrol edebileceğimiz söyleniyor. Yeni savaş döneminde ise, David Mason ile hareket edeceğiz. Yine de bu, başka karakterleri kontrol etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Mark Lamia'nın belirttiğine göre, ilk oyundan başka tanıdık karakterleri de görebilme şansımız var.
Evet, yeni kurgusal bir savaş için çalışılıyor. Yapımcılar, Black Ops 1'in kurgusal hikayesinde de birçok uzman isimle çalıştıklarını, dolayısıyla aynı yöntemi Black Ops 2'de de uyguladıklarını dile getiriyor. Hikaye departmanın başındaki isim, Dark Knight'ın senaryosunun ortak hazırlayıcısı ve Black Ops 1'in yazarı David S. Goyer.


  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2  Windows 7
  • İşlemci: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
  • RAM: 2 GB for 32-bit OS or 4 GB for 64-bit OS
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
  • DirectX: 9.0c
  • Disk: 16 GB
  • Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu
Call of Duty: Black Ops 2 Locations





Call of Duty Black Ops 2 Açılmıyorsa Crack :
(Çıkan Sayfada 5 Saniye Bekleyip Sağ Üst Köşede Çıkan Buttona Tıklayınız)



(Rar Şifresi: www.bedavaoyunindir.org)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Göndermek istediğinize emin misiniz? eğer spam küfür içeriyorsa silinecektir.